ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Τηλεπικοινωνίες

Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής ενσύρματη ή ασύρματη, ηλεκτρομαγνητική, ηλεκτρική, κ.λπ., ακουστική και οπτική επικοινωνία που πραγματοποιείται ανεξαρτήτως απόστασης.

Στους σύγχρονους καιρούς, αυτή η διαδικασία σχεδόν πάντα περιλαμβάνει την αποστολή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ή ηλεκτρικών σημάτων από κατάλληλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως το τηλέφωνο ή ο ασύρματος. Παλαιότερα περιελάμβανε τη χρήση ακουστικών σημάτων, όπως τυμπάνων, ή οπτικών, όπως ο σηματοφόρος καπνός ή η λάμψη της φωτιάς.

Panasonic Corporation

Η Panasonic Corporation είναι μια ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών που εδρεύει στο Kadoma της Οσάκα, στην Ιαπωνία. Παλαιότερα ήταν γνωστή ως Matsushita Electric Industrial Co. Η ονομασία Panasonic ήταν μόνο εμπορική, μέχρι το 2008 που η εταιρεία μετονομάστηκε εξ ολοκλήρου σε Panasonic. Παράγει από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μέχρι τηλεοράσεις και φωτογραφικές μηχανές. Σύμφωνα με την ίδια, είναι No 1 στις πωλήσεις ασύρματων τηλεφώνων.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις τηλεπικοινωνίες με προϊόντα Panasonic σε Ψηφιακά και Αναλογικά Τηλεφωνικά Κέντρα,  Τηλεφωνικές Συσκευές Ψηφιακές και Αναλογικές (ασύρματες & ενσύρματες). Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Σίγουρα θα σας βρει το τηλεφωνικό κέντρο ή την συσκευή αυτή που θα καλύψει τις ανάγκες σας.