ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Προληπτική Συντήρηση

Η προληπτική συντήρηση θα πραγματοποιείται μία ή δύο φορές  το χρόνο και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, στο σύνολο του εξοπλισμού που περιλαμβάνεται στη ‘Σύμβαση’ , με επισκέψεις στους τόπους, σημεία εγκατάστασης του εξοπλισμού και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Εκτέλεση διαγνωστικών προγραμμάτων για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας των μονάδων του συστήματος (επεξεργαστής, μνήμη, περιφερειακές μονάδες).
Καθαρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξυπηρετητών, οθονών. περιφερειακών, φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτικών συστημάτων, σαρωτών.
Έλεγχο καλωδιώσεων και επαφών.

Η τιμοκατάλογος μας διαμορφώνεται ανάλογα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις εκάστοτε προσφορές

Όνομα (Υποχρεωτικό Πεδίο)

Email (Υποχρεωτικό Πεδίο)

Θέμα

Μήνυμα


Μεταφορά και εγκατάσταση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού και Δικτυακών Υποδομών

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και εγκατάσταση  Τμημάτων & Υπηρεσιών Οργανισμών και Υπουργείων καθώς και την διασύνδεση με τοπικά και απομακρυσμένα Δίκτυα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.